Diensten/Bouwwerken

De Winter Renovatiewerken is gespecialiseerd in verschillende algemene bouwwerken. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij De Winter Renovatiewerken terecht.

Wij bieden onze klanten graag een totaalpakket. Omdat wij veel bouwmaterialen op voorraad hebben, kunnen wij onze klanten ook een ruime keuze aanbieden.

Een voorbeeld:
U wilt een nieuwe laminaatvloer laten leggen? Dan geven wij u bij u thuis direct de keuze uit verschillende soorten en maten laminaat. Dat scheelt u tijd en geld want u hoeft niet naar de bouwmarkt en wij bieden onze producten tegen hele scherpe prijzen aan.

Hieronder ziet u een greep uit onze bouwwerken.

Schilderwerken

U kunt onder meer voor de volgende schilderwerken bij ons terecht:

 • Binnen- en buitenschilderwerken
 • Schilderen van gevels
 • Schilderen van dakkornissen

Wilt u weten welke kleuren goed bij elkaar passen? Wij voorzien u graag van kleuradvies. Schilderen doen wij alleen met milieuvriendelijke producten. Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen duurzame verf zoals Sikkens en Trimetal.

De Winter Renovatiewerken schildert onder meer gevels en andere buitenschilderwerken

Isolatiewerken

Wij isoleren onder andere buitengevels en daken. Door een goede dakisolatie houdt u de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. De zolderkamer is met dakisolatie prima te gebruiken als hobbykamer of als slaapkamer. Daarnaast verdient u de kosten voor dakisolatie over de tijd weer terug omdat u jaarlijks maar liefst tot €500,- op uw energierekening kunt besparen.

Isolatie van buitengevels en daken

Sanitairwerken

Inloopdouches zijn anno 2013 in België de trend van het moment. Dat is ook niet zo vreemd, want inloopdouches zorgen voor een openheid die ervoor zorgt dat u een chique en stijlvolle badkamer krijgt. Ook voor de renovatie van badkamers, nieuwbouwwerken en het plaatsen van sanitair toestellen kunt u op ons bouwen.

Van de renovatie van badkamers tot en met het plaatsen van sanitaire toestellen

Dakwerken

De Winter is ook gespecialiseerd in het plaatsen van daken en dakgoten. Kunststof dakgoten hebben verschillende voordelen ten opzichte van zinken dakgoten. Zo zijn kunststof of PVC dakgoten duurzaam, flexibel maar sterk, UV-bestendig en voordeliger dan zinken dakgoten. Waarvoor schakelt u De Winter Renovatiewerken nog meer in:

 • Plaatsen van platte daken (bitumen)
 • Pannendaken
 • Bekleding van dakgoten in PVC
 • Dakgootrenovatie

Wij plaatsen zowel pannendaken als platte daken (bitumen).

Gevelwerken

Voor verschillende gevelwerken zoals cementbepleistering, binnenpleisterwerken en crepi gevels staan wij graag voor u klaar. Bij onze gevelisolatiesystemen kunt u van ons op aan dat wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen werken. Denk bijvoorbeeld aan gevelisolatiesystemen van Caparol. Dan bent u verzekerd van een betere woonkwaliteit met een gezonder binnenklimaat waarbij u ook nog eens geld bespaart. Daarnaast vergroot u de waarde van uw huis en draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Voor onze gevelisolatiesystemen werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Tegelwerken

Bent u op zoek naar een tegelzetter in de regio Antwerpen? Zoek niet verder. Wij voeren verschillende tegelwerken uit. Denk aan:

 • Betegelen van badkamers
 • Wand- en vloerbetegeling
 • Betegelen van terrassen
 • Aanleggen van klinkers
 • Betegelen van opritten

Vloerbetegeling door De Winter Renovatiewerken

Contact met De Winter Renovatiewerken

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of bestel een vrijblijvende offerte.